Appartementen
Onze bezoekers beoordelen het comfort met een 8,9

Vlierijck: 38 comfortabele appartementen op Vlieland

De appartementen zijn van alle gemakken en comfort voorzien, zo beschikken ze over een volledig ingerichte keuken met vaatwasser, combi oven/magnetron, waterkoker en Nespresso koffiezetapparaat. De ruime woonkamers zijn voorzien van een flat screen TV en beschikken de badkamers over een ligbad. Handdoeken, bed- en keuken linnen zijn aanwezig in de appartementen.

 

Ieder appartement biedt u het comfort en de gezelligheid van een eigen "huis" op Vlieland en tegelijk de luxe van een hotel. Zo kunt u alle dagen ontbijten in het restaurant of genieten van een heerlijk diner in Restaurant Zuiver. In het complex zijn verder een kinderspeelkamer, zwembad en fitness ruimte aanwezig. Wifi internet is gratis beschikbaar.

 

De verschillende appartementtypes zijn verspreid over beide gebouwen. Enkele appartementen hebben een korte trap tot aan het appartement of in het appartement. Heeft u een voorkeur voor de 1e verdieping, 2e verdieping, de begane grond of geen trappen vermeld dit dan bij de boeking. Het receptieteam zal zoveel mogelijk rekening houden met uw voorkeur (op basis van beschikbaarheid). Wilt u een specifiek appartement boeken dan rekenen wij voorkeurskosten.

Luxe en comfort
Ruime woonkamer
Badkamer met ligbad
Volledig ingerichte keuken
Binnenzwembad